ARBETA och LÄR DÄR DU ÄR

Det flera möjligheter idag att lära och arbeta där du är. Platsen är av mindre betydelse.

DITT DIGITALA JAG
För dig som inte är så van vid din telefon eller dator, finns det en möjlighet att lära mer med enkla steg att blir ditt digitala jag. 

SENIORSUFSKOLAN
Utbildningsradio en enkel utbildningsserie med kända personer som ska lära sig surfa, skicka elektronisk post, skaffa digitala legitimation och många andra tips.
Följ med en lättsam kunskapsresa.

LÄRANDE i ARBETE OCH SKOLA

Digital akademin Digital akademin

Det finns flera möjligheter att få kunskap till ditt företagande.

DIGITALAKADEMIN ger digitala on-line kurser för dig som vill testa vad du kan och samtidigt lära dig mera framför allt inom marknadsföring digitalt. Detta är ett samarbete mellan Almi och Google.

VERKSAMT har samlad information från flera olika myndigheter, som ger bra råd för dig som ska starta och utveckla ditt företagande. Titta in på en förenklad tjänst - Serverat inom restaurangbranschen.

FRITT LEKTIONSMATERIAL FÖR LÄRARE
Digitala lektioner är ett fritt lektionsmaterial kring digital kompetens från Internetstiftelsen med lektioner och material som täcker allt som rör digital kompetens och programmering i grundskolan.

FÖLJ KONFERENSEN HEMIFRÅN
Digitaliseringen  ger oss möjligheter att  följa med på konferensen genom dator/mobil.
Lyssna och var aktiv var du än befinner dig.

LIVET PÅ LANDET

Digidel nätverket Digidel nätverket

Ett modernt lantbruk är idag uppkopplat och digitaliserat. Inom växtodlingen kan utsädes- och växtskyddsbehandlingar skräddarsys för varje del av fältet.Lantbrukarnas riksförbund
ger flera råd om digitaliseringseffekter för ett hållbart lantbruk.

SMART INDUSTRI