ARBETA och LÄR DÄR DU ÄR

arbete och LÄRANDE på distans

.-Idag finns det flera möjligheter för företagens anställda, att kunna arbeta där de är. Platsen är av mindre betydelse.

Se filmen från Post- och Telestyrelsen om att arbeta på distans. De poängterar varför ett hushåll behöver en snabbare uppkoppling av bredband.

FRITT LEKTIONSMATERIAL FÖR LÄRARE
Digitala lektioner är ett fritt lektionsmaterial kring digital kompetens från Internetstiftelsen med lektioner och material som täcker allt som rör digital kompetens och programmering i grundskolan.

 

LÄRANDE VIA MOLNET

Det finns flera möjligheter att få kunskap till ditt företagande.

DIGITALAKADEMIN ger digitala on-line kurser för dig som vill testa vad du kan och samtidigt lära dig mera framför allt inom marknadsföring digitalt. Detta är ett samarbete mellan Almi och Google.

VERKSAMT är en plats med samlad information från flera olika myndigheter, som ger bra råd för dig som ska starta och utveckla ditt företagande. Titta in på en förenklad tjänst - Serverat inom restaurangbranschen.

FÖLJ KONFERENSEN HEMIFRÅN
Digitaliseringen  ger oss möjligheter att  följa med på konferensen genom dator/mobil.
Lyssna och var aktiv var du än befinner dig.

LIVET PÅ LANDET

Ett modernt lantbruk är idag uppkopplat och digitaliserat. Inom växtodlingen kan utsädes- och växtskyddsbehandlingar skräddarsys för varje del av fältet.Lantbrukarnas riksförbund
ger flera råd om digitaliseringseffekter för ett hållbart lantbruk.

SMART INDUSTRI